„Povestea lor”

Totul a început frumos, aşa cum încep toate poveştile de dragoste. O tânără de 18 ani din Bacău, pe nume Monica, ajunge în Bucureşti şi este în căutarea celebrităţii. Un mare om de afaceri, cu vreo 30 de ani mai mare ca ea, Irinel Columbeanu, apare în viaţa fetei, ba mai mult, se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt. La scurt timp urmează o nuntă plină de fast, cu o mulţime de invitaţi din lumea bună a showbizului românesc. Visul fetei sărace venită din provincie la Bucureşti, a devenit realitate. După puţină vreme, famila lor  se întregeşte, se naşte micuţa Irina.

 

 

Din ceea ce vedeam la televizor şi în toate ziarele de cancan, cei doi formau un cuplu fericit. Însă, treptat povestea de iubire a început să scârţâie, au intervenit tot felul de personaje care le distrugea căsnicia. Faimosul şofer Ricky care se  presupunea că a fost amantul Monicăi, apoi aventurile lui Irinel cu tot felul de domnişoare dornice de a deveni celebre pe spatele acestui domn bogat şi celebru. Ieşirile lor împreună în public au devenit din ce în ce mai rare, iar apoi Monica hotărăşte să se mute împreună cu fetiţa şi mama acesteia în SUA, pentru a-şi continua cariera. Despărţirea celor doi era una de aşteptat, după cum susţin gurile rele, dar iată că acum, prima pagină a tuturor tabloidelor, a emisiunilor de scandal şi chiar a jurnalelor de ştiri este despre divorţul soţilor Columbeanu.

 

 

Penibilul a luat o mare amploare în România şi asta pentru ca publicul cere, românul este avid după astfel de informaţii. Dacă românul nu ar consuma aşa ceva, cu siguranţă că acum nu am fi bombardaţi numai cu astfel de  „ştiri”.

Când deschizi televizorul, Iri şi Moni la parchet, Iri şi Moni se luptă pentru custodia Irinei, îşi împart averea, se jignesc unul pe celălalt etc, etc. Singura victimă a circului ieftin şi penibil pe care cei doi îl fac în toată presa nu o afectează decât pe micuţa Irina, care nu are nicio vină în tot acest scandal. S-au iubit, s-au despărţit, se vor împăca, se vor recăsători … o poveste mondenă de iubire specific românească.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: