Lady Gaga- „The fame: Monster”

Lady Gaga este artista care a făcut furori în întreaga lume, într-un timp foarte scurt.  Cântăreaţa americană a cunoscut foarte rapid succesul nu numai datorită melodiilor sale care au devenit hituri internaţionale, ci şi datorită vestimentaţiei noncomformiste pe care a adoptat-o. Dacă albumul de debut „The fame” a înregistrat vânzări record în întreaga lume şi a primit numeroase premii, cel de-al doilea album „The fame: monster” vine să întărească fenomenul „Gaga”.

Lady Gaga  este o artistă care a şocat o lume întreagă prin muzica ei şi prin costumaţiile sale. Ea însăşi recunoştea într-un interviu că muzica ei este puternic influenţată de lumea modei, ea evidenţiind foarte bine acest lucru.

Piese precum „Bad romance”, „Alejandro”, „Speechless”, „Telephone” sau „Monster” au  cunoscut o ascensiune rapidă în topurile internaţionale.

Versurile melodiei, dar şi videoclipul original, marca „Lady Gaga” au asigurat succesul piesei. De altfel, toate clipurile melodiilor  te lasă fără cuvinte căci stilul cântăreţei este cu adevărat original şi unic.

Piesa de rezistenţă a acestui album, dar şi melodia mea preferată de la această cântăreaţă este „Alejandro”. Scrisă pe ritmuri senzuale, cu nişte versuri uşor de reţinut dar care transmit ceva, o iubire de care este atrasă, fac ca melodia să devină single-ul albumului.  Această melodie a fost în topul clasamentelor internaţionale luni întregi, fiind difuzată încontinuu la radio sau la posturile muzicale.

„Speechless” este o piesă „normală”, diferită  faţă de piesele cu care ne-a obişnuit artista americană. Balada aceasta a fost scrisă pentru tatăl ei care avea probleme de sănătate în momentul în care ea a compus piesa.  Prin această melodie vedem şi latura sensibilă a cântăreţei şi totodată observăm ca piesa nu ne surprinde cu nimic noncomformist.

Cam atât despre  Lady Gaga şi albumul „The fame: Monster”. Vă doresc să ascultaţi cu plăcere piesele postate, dar şi celelalte de pe  album! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: